Halle Berryn tyrmäävä vartalo herutuskuvassa: ”Rento sunnuntai”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Halle Berryä ei uskoisi päivääkään yli 50-vuotiaaksi. Nainen täyttää tänä vuonna 52, ja uskoo liikunnan ja terveellisen ruokavalion voimaan. Oscar-palkittu kaunotar esittelee nykyisin ajoittain itseään myös sosiaalisessa mediassa.

Nyt Halle Berry nähdään poseeraamassa sunnuntain kunniaksi näyttävässä valokuvassa, jonka kuvatekstissä hän kertoo viettävänsä rentoa sunnuntaita. Kuva paljastaa, että Berryn terveelliset elämäntavat ovat tuottaneet selvästi tulosta.

Lazy Sunday ✨✨

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

It’s #FitnessFriday and today we talk about the importance of trying something new. Many of us get stuck in our fitness routines and do the same circuits over and over each week. We do the same exercises for legs, the same for upper body, the same for abs and so on and then we wonder why we don’t see any real change in our body. Well, here is the answer. You have to shock your system and offer your body new exercises that it can respond to. Recently, I started doing #handstands with #donkeykicks and I noticed my upper body got stronger and more defined. So today in my stories, fitness icon @peterleethomas will show you 3 easy ways of doing old exercises to shock your body and get faster results. The #planche works shoulders, the #atomicclimber works lower abs and the #pistolsquat works the legs. I guarantee you you will see a change! I also shared two of my favorite lunch meals to have on the go. As always enjoy! ❤️💪🏽#FitnessFridayHB #Week30

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Hot af today. All I can do.

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Kerroimme taannoin Halle Berryn näyttelevän ensi vuonna valmistuvassa Joch Wick 3 -elokuvassa. Hiljaiseloa julkisuudesta pitänyt nainen on ikäisekseen erinomaisessa kunnossa. Hän on kertonut noudattavan hiilihydraatitonta ruokavaliota sekä harrastavansa säännöllisesti joogaa.

Jooga toimii Berryn mukaan myös mielen hyvinvoinnin tukena. Kahden lapsen äiti on onnistunut säilyttämään upean vartalon ikäisekseen. Nainen poistaa mielensä murheita jooga-asennoissa pysyen ja mielikuvaharjoitteluita niiden aikana tehden.