Povipommi Courtney Stodden löysi sisäisen rauhan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Courtney Stodden nousi kuuluisuuteen teini-ikäisenä mentyään naimisiin itseään huomattavasti vanhemman näyttelijän Doug Hutchinsonin kanssa. Nainen on avoimesti kertonut kärsineensä mielenterveysongelmista. Nyt hän vaikuttaa tasapainoisemmalta kuin koskaan aiemmin.

Splash
Splash

Ember-taiteiljanimellä musiikkia tekevä glamourmalli Courtney Stodden on innostunut jakamaan elämänohjeita Instagramissa. 23-vuotias nainen kertoo, että on viimeininkin tajunnut, että muiden mielipiteillä ei ole väliä. Ihminen on hänen mukaansa onnellisin silloin, kun keskittyy rakkauteen ja positiivisuuteen. Hän ei yksinkertaisesti välitä muiden mielipiteistä, vaan on täysin oma itsensä ja rakastaa fiilistä täysin rinnoin.

Kerroimme viime vuoden lopulla Courtney Stoddenin sairastaneen vakavaa masennusta. Courtney Stodden ja hänen 56-vuotias aviomiehensä Doug Hutchinson saivat viime vuonna keskenmenon raskauden kolmannella kuulla. Pariskunta erosi tänä keväänä.

LOOOOVE #vibes

A post shared by Ember (@courtneyastodden) on

Give ZERO fucks and you’ll be free 👍🏻💋 #zerofucks

A post shared by Ember (@courtneyastodden) on

Writing material in bed 🛏 #MoreMusicToCome 💋

A post shared by Ember (@courtneyastodden) on