Suomalainen Alma festarikeikalla Englannissa – päälavalla supertähtien kanssa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen poptulokas Alma on saanut jo jonkin verran huomiota kansainvälisillä areenoilla, ja hänestä on jo vuosien ajan povattu seuraavaa suomalaista menestyjää maailman musiikkimarkkinoilla. Nyt Alma on saanut kunnian esiintyä Englannissa järjestetyn Rize Festivalin päälavalla.

Alma nousi lauantaina samalle päälavalle kuin esimerkiksi Rita Ora, Stereophonics ja Bastille. Perjantaina päälavalla nähtiin Liam Gallagher, James Bay ja Plan B. Chelmsfordissa järjestetyillä festareilla oli lukuisia eri esiintymislavoja, joten valinta päälavan tähdeksi on merkittävä saavutus.

Taannoin Alma teki niin ikään merkittävän saavutuksen, kun hän esiintyi Pariisissa järjestetyillä Lollapalooza-jättifestivaaleilla. Suomessa hänet nähtiin kuluneena kesänä Ruisrockissa.

Splash
Splash
Splash
Splash