Karma iski – ryöstäjä kuoli sähköiskuun metrossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa sattui lauantaina erikoinen tapaus, jossa ryöstäjä menehtyi pian rikoksensa jälkeen. Ryöstäjä iski Brooklynissä sijaitsevalla metroasemalla, jossa hän yritti varastaa naiselta arvokkaan Louis Vuittonin käsilaukun. Ryöstäjä pakeni paikalta juoksemalla metroraiteita metrotunneliin.

Kello 19.41 tapahtunut välikohtaus päättyi ryöstäjän kannalta ikävästi, sillä hänet löydettiin pian kuolleena metroraiteilta Park Slopen metroaseman liepeiltä.

Poliisin mukaan ryöstäjä oli todennäköisesti kaatunut pakomatkallaan, sillä hänen ruumiinsa löydettiin makaamasta metroraiteilla siten, että sähkövirta oli kulkenut ruumiin läpi. Metroasema suljettiin tapauksen myötä muutamaksi tunniksi tutkimuksia ja ruumiin siirtoa varten.