Mies yritti pelastaa papukaijaansa – sitten tarvittiin jo palokuntaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lemmikkieläinten pelastusoperaatiot johtavat ajoittain erikoisiin tilanteisiin. Kerroimme viime viikolla miten palokunta pelasti papukaijan, joka ryhtyi haukkumaan pelastajiaan kovin sanoin. Nyt Yhdysvalloissa papukaijan pelastaminen on johtanut toisenlaiseen pelastusoperaatioon.

Splash

Illinoisin osavaltion Bellevillessa mies oli nimittäin huomannut papukaijansa lentäneen omille teilleen ja löysi lemmikkinsä mutaiselta pellolta. Mies lähti hakemaan lintuaan, mutta jäi itse jumiin mutaan. Hän ei päässyt palaamaan omin avuin takaisin, joten ohikulkija soitti hätänumeroon.

Lopulta palokunta saapui paikalle ja onnistui pelastamaan miehen pitkillä tikapuilla taas kuiville. Pelastusoperaation lopuksi palomiehet pesivät miehen jalat vielä mudasta vesisuihkullaan. Kaiken lisäksi karannut papukaija pelastui samalla kerralla, joten tarinalla oli onnellinen loppu.