Näin teet ammattimaisen ja tehokkaan kasvohoidon kotona – yksi niksi yli muiden

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet luottavat ihonhoidon suhteen itsensä ammattilaisten käsiin, mutta etenkin kasvojen ihoa kannattaa hoitaa säännöllisesti myös kotona. Kosteus- ja aurinkovoiteista on hyvä aloittaa, mutta säännöllinen ihon kuoriminen ja tehokosteuttavien ja puhdistavien kasvonaamioiden käyttäminen kannattaa myös ottaa osaksi omaa ihonhoitorutiinia.

Kasvonaamiosta voi saada paremmin myös kotioloissa kaiken mahdollisen hyödyn irti suihkussa. Daily Mail -lehden mukaan kasvonaamio tulisikin levittää kasvoille aina ennen kuumaan suihkuun astumista. Kuuman ja höyryävän suihkun jälkeen kasvot pestään vasta viimeisenä.

Kasvot tulee ensin puhdistaa ja kuoria, minkä jälkeen kasvoille levitetään kosteuttava kasvonaamio. Tämän jälkeen kasvonaamion kanssa tulee mennä kuumaan suihkuun, jonka höyry auttaa avaamaan ihohuokoset. Tämä auttaa kasvonaamiota imeytymään paremmin ja antamaan iholle täyden tehonsa. Suihkun jälkeen naamio pestään kasvoilta pois, jolloin iho jää ihanan pehmeäksi, raikkaaksi ja hohtavan näköiseksi.