Wellingtonin pihvi ja hampurilainen yhdistettiin – herkullinen lopputulos

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Wellingtonin pihvi tehdään yleensä naudan sisäfileestä. Liha kääritään voitaikinaan yhdessä sipulista ja sienistä tehdyn täytteen kanssa ja paistetaan uunissa kauniin roseeksi. Tällä kerralla videolla nähdään hieman poikkeavampi resepti, jossa legendaarinen pihviruoka ja hampurilainen on yhdistetty.

Tastemade-kanava julkaisi Facebook-sivuillaan videon, jossa nähdään miten hampurilaisen ja Wellingtonin pihvin yhdistelmä syntyy. Hampurilaispihvin ympärille kääritään aluksi pekonisiivuja, minkä jälkeen pihvejä paistetaan paistinpannulla niin kauan, että pekoni on kypsää.

Sen jälkeen pihvit kääritään voitaikinaan ja voidellaan kananmunaseoksella. Ennen pihvien uuniin laittamista niiden päälle ripotellaan vielä seesaminsiemeniä aivan kuin ne olisivat hampurilaissämpylät. Burgeriwellingtonit paistetaan uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes pihvien ympärillä oleva taikina näyttää kullanruskealta.

Bacon Burger Wellington

PSA: Messy burgers are a thing of the past.Taste for Yourself: taste.md/2rVyw2n

Publiée par Tastemade sur Lundi 21 mai 2018