Naispoliisi ryhtyi imettämään löytämäänsä aliravittua lasta – kuvasta nettihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vauvojen rintaruokinta on puhuttanut viime aikoina kovasti, kun Yhdysvallat onnistui puolustamaan keinotekoisten äidinmaidon vastikkeiden valmistajen etuja luonnollisen imetyksen kustannuksella. Nyt Argentiinassa on ikuistettu tilanne, jossa poliisi Celeste Ayala on nostettu sankariksi hänen ryhdyttyään imettämään aliravittua lasta.

Poliisit kohtasivat Sor María Ludovican alueella Buenos Airesissa tehtävänsä yhteydessä kuusi aliravittua lasta, joista nuorin oli noin kuusikuukautisen lapsi, joka itki lohduttomasti nälissään.

Mukana tehtävällä oli myös naispoliisi Ayala, joka ymmärsi nopeasti mikä oli hätänä. Aliravitulla lapsella oli nimittäin kova nälkä, jolloin Ayala päätti toimia heti. Hän oli itse tuore äiti, joten Ayala kaivoi rintansa esiin ja ryhtyi imettämään lasta sairaalan käytävällä. Kollega Marcos Heredia otti tilanteesta kuvan, jonka julkaisi verkossa.