Juuri nyt! Blockfestin päätähden yksityiskone tekemässä hätälaskun – suora lähetys käynnissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme hetki sitten miten Tampereella viime viikonloppuna järjestetyn Blockfestin perjantain pääesiintyjänä nähty yhdysvaltalainen räppäri Post Malone on joutunut lento-onnettomuuteen. Hänen Gulfstream IV -yksityisjettinsä kaksi rengasta räjähtivät lentokoneen nousussa Teterboron lentokentältä.

Parhaillaan lentokone odottaa hätälaskua New Yorkin ilmatilassa, jossa se joutuu polttamaan noin 15.000 litraa lentobensiiniä ennen hätälaskua. Koneessa on 16 ihmistä. Hätälaskun ajankohta ei ole vielä tiedossa, mutta New Yorkin osavaltion Newburghissa sijaitsevalla Stewartin lentokentällä pelastushenkilöstö on jo valmiina. Lentokoneen oli määrä lentää Atlantin yli Britanniaan, Lontoon Lutonin lentokentälle.

KATSO SUORA LÄHETYS LENTOKENTÄLTÄ: