Amber Rose sekoitti seksiorgiat ja MTV-gaalan toisiinsa? Asuvalinta vetää hiljakseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paljastavissa asuissa viihtyvä uhkeamuotoinen malli Amber Rose muistutti taannoin äitienpäivänä naisia siitä, että äidiksi tuleminen ei tarkoita seksikkyyden katoamista. Sittemmin hän on itse näemmä ottanut lausuntonsa tosissaan ja pukeutunut sen mukaisesti.

Julkisuudessa usein paljastavissa asuissa nähtävä kaunotar on nyt tehnyt pienimuotoisen ylilyönnin, sillä hän asteli New Yorkissa järjestettyyn 2018 MTV Video Music Awards -gaalaan hieman muista poikkeavassa asussa. Amber nimittäin näytti siltä kuin olisi ollut matkalla gaalaillan sijaan villeihin seksijuhliin.

– Äidit saavat olla seksikkäitä. Meillä on oikeus hauskanpitoon. Saamme mennä välillä yöelämään lastemme nukkuessa ja nauttia ajasta. Elämä ei ole ohi lasten saamisen jälkeen, viisivuotiaan pojan äiti Amber Rose muistutti taannoin perheenäitejä.

Splash
Splash
Splash