Näyttelijä sivalsi somehaukkujaa: ”Olet kusipäinen luuseri”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Busy Philipps muistetaan monista komediaelokuvista, mutta suurelle yleisölle hän on tullut tunnetuksi upeista sivurooleista Freaks and Geeks ja Dawson’s Creek -televisiosarjoissa. Nyt nainen julkaisi itsestään kuvan kuntoilemassa, mikä aiheutti värikästä kommentointia kuvan alle.

Busy Philipps julkaisi itsestään hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän on odottamassa aamutreeninsä alkamista trampoliinin päällä. Naisella on kuvassa yllään mustat treenitrikoot ja musta lyhyt toppi.

Näyttelijä kertoo kuvan yhteydessä miten hyvän mielen aamulla treenaaminen saa hänelle aikaan, mutta eräs kommentoija oli kuitenkin keskittynyt vain naisen vartalon ulkonäköön.

Eräs kommentoija oli kirjoittanut naisen julkaiseman kuvan alle: ”Yök, sinun vatsamakkarasi näkyvät”. Tähän Busy Philipps päätti heti vastata hyvin kärkkäästi huomauttamalla ensin kommentoijan kirjoitusvirheistä. Lopuksi nainen luonnehti kommentoijaa vielä sanomalla: ”Olet selvästi kusipäinen muiden vartaloita häpäisevä luuseri”.