Nainen jäi näpistelystä kiinni – yritti taistella tiensä pakoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet myymälät joutuvat tasaisin väliajoin hoitamaan valitettavia tilanteita, joissa joku yrittää näpistellä tuotteita liikkeistä. Tällä kerralla eräs nainen jäi kiinni myymälävarkaudesta, mutta ei suostunut antautumaan suosiolla.

Eräs ohikulkija kuvasi videolle kauppakeskuksessa todistamansa tilanteen, jossa nuori nainen jäi vaatekaupassa kiinni yrittäessään varastaa liikkeestä tuotteita. Naista oli ottamassa kiinni neljä henkilöä, joista kahden kanssa varas päätti ryhtyä kunnon käsirysyyn.

Myymälävaras raapi ja löi miestä ja naista, jotka yrittivät pitää hänestä kiinni. Nainen onnistui lopulta pääsemään heidän otteestaan pakoon ja juoksi pois paikalta ennen kuin vartijat olivat ehtineet liikkeeseen. Vartijat olivat kuitenkin myöhemmin saaneet naisen kauppakeskuksen sisältä kiinni.