Pelastettu koira pääsi maistamaan pizzaa – hulvaton reaktio!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitbullterrieri Mighty Finn on yksi 367 koirasta, jotka pelastettiin koiratappelurinkiin kohdistuneessa suuressa ratsiassa. Nykyään eläin viettää turvallista elämää koirankouluttaja Andrea Kilkennyn hoivissa.

Taannoin Mighty Finn pääsi maistamaan pizzan reunuksia. Kuten jokainen pizzan makuun päässyt voi arvata, oli koira asiasta varsin innoissaan.

Facebookissa jaetulla videolla Mighty Finn saa todellisen hepulikohtauksen. Se ravaa hurjalla vauhdilla ympäri huonetta herkku suussaan.

Poliisit pidättivät vuonna 2014 yhteensä 14 koiratappelurinkiin yhdistetyä henkilöä Yhdysvaltojen Alabamassa, Georgiassa, Mississippissä ja Texasissa. Samalla viranomaiset pelastivat 367 taistelukoiraa. Kyseessä oli Huffpost-sivuston mukaan hdysvaltojen toiseksi suurin koiratappeluratsia.

 

Pizza Crust Zoomies!

And then….we had pizza crust zoomies!

Publiée par The Mighty Finn sur Lundi 13 juin 2016