Ura ja parisuhde – näin saat molemmat toimimaan harmoniassa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ammatikseen Call Of Dutya pelaava Douglas Martin jätti äskettäin maailman seksikkäimmäksi säätytöksi valitun Yanet Garcian pelaajauran takia.

Vaikka nuorista aikuisista saattaa tuntua mahdottomalta sovittaa parisuhde ja työuralla menestyminen toisiinsa, on se kuitenkin mahdollista.

Uralla eteneminen ja rakkauselämän vaaliminen ei kuitenkaan ole helppoa. Se vaatii joustamista ja ponnisteluja parisuhteen molemmilta osapuolilta. Ennen kaikkea se vaatii asioiden priorisoimista, eli tärkeysjärjestyksen noudattamista.

Pariskunnan kannattaa erityisesti panostaa yhdessäoloon, jolloin he voivat keskustella kasvotusten.

Tekstaaminen ja chattaileminen ovat kasvottomia. Samalla saattaa tapahtua väärinymmärryksiä. Mikäli mahdollista, voi kumppanukset pitää yhteyttä videopuheluilla kuullakseen toistensa äänenpainot ja nähdäkseen kasvojen ilmeet.

Omilla tahoillaan uraa luovien pariskuntien kannattaa järjestää kalenterinsa ja rytminsä mahdollisimman samaan aikatauluun. Tämä helpottaa yhteisen ajan järjestämistä ja vapaa-ajasta nauttimista. Parasta on, mikäli kumppanukset haluavat käyttää vapaapäivänsä molempia kiinnostavan aktiviteetin parissa.

Kun kumppanukset sopivat yhteisestä ajasta tai tekemisestä, tulee siitä pitää yhtä tiukasti kiinni kuin vaikkapa työpaikalla sovitusta palaverista tai deadlinesta.

Illat tulee käyttää keskustelemiseen ja pariskuntien kannattaa opetella sama rytmi myös nukkumaanmenon suhteen. Vierekkäin sängyssä maaten saa loistavaa aikaa myös päiväkuulumisien vaihtamiseen – seksistä puhumattakaan.