Mies työnsi 15 kananmunaa takapuoleensa – kiidätettiin sairaalaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Lääkärit joutuvat toisinaan poistamaan mitä erikoisempia esineitä ihmisten takapuolista, mutta harvemmin samanlaista määrää kuin taannoin Hollannissa. Ensiapuun toimitettu mies oli tunkenut takapuoleensa 15 kananmunaa.

29-vuotias mies oli ottanut gammanakin tunnettua GBH-ainetta päihtymistarkoituksissa. Tämän jälkeen hän keitti 15 kananmunaa koviksi, kuori ne ja työnsi ne peräaukkoonsa.

Lopulta nimeämätön mies alkoi tuntemaan olonsa huonovointiseksi ja hakeutui sairaalaan. Potilaan pulssi ja hengitystahti olvat epätyypillisen korkeita. CT-kuvaus paljasti puhkeamia paksusuolessa ja suuria määriä nestettä sekä ilmaa vatsaontelossa.

Miehelle suoritettiin vatsaleikkaus, jossa kananmunat poistettiin hänen sisältään. Potilas on Daily Mailin mukaan toipunut koettelemuksestaan vietettyään muutaman päivän tehohoidossa tarkkailussa.