Ihmis-Ken kommentoi Big Brother -skandaaliaan: ”Tahdon olla rehellinen…”

Big Brother Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kehoa ja ulkonäköään ahkerasti muokkaava ja elävää muovinukkea muistuttava Rodrigo Alves poistettiin äskettäin julkkisten Big Brother -talosta Britanniasta. Mies asteli ulkomaailmaan suoraan päiväkirjahuoneesta, eikä syytä ole paljastettu julkisuuteen.

Huhumylly ihmis-Kenin ympärillä pyörii vilkkaana. Brasilialaissyntyisen Rodrigo Alvesin on kerrottu käyttäytyneen Big Brother -talossa epäkohteliaasti ennen poistamista, mutta lopullinen syy on liian shokeeraava julkisuuteen kerrottavaksi. Mies on itse kuitenkin avannut hieman verhoa juorujen jyllätessä.

– Toivon, että voin pian vastata kaikkien kysymyksiin ja avata huhuja, joita on otsikoitu maailmanlaajuisesti mediassa. Tahdon olla rehellinen kaikille faneille ja seuraajille, Rodrigo Alves kirjoitti Instagramissa.

– Tällä hetkellä voin ainoastaan sanoa, että olen erittäin kiitollinen saatuani mahdollisuuden esiintyä televisio-ohjelmassa, mutta valitettavasti homma ei toiminut kumminkaan puolin, minun ja tuotantoyhtiön kanssa. Masennuin nopeasti ja käyttäydyin sopimattomasti siinä ympäristössä. Huomasin käyttäytyneeni ja sanoneeni asioita, joita en tarkoittanut. Palaan pian televisioon uudestaan, joten pysy kuulolla.

https://www.instagram.com/p/BnCmhKjhrWq/?taken-by=rodrigoalvesuk