Gwyneth Paltrowsta levisi härski meemi – nainen kommentoi heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Gwyneth Paltrow löysi eronsa jälkeen rinnalleen uuden rakkaan, Brad Falchukin, jonka kanssa pari kihlautui tammikuussa. Rakastavaisten on määrä pitää Hamptonsin kotonaan pienet häät syyskuussa, koska he juhlivat kihlajaisiaan jo niin suurin juhlallisin menoin.

Nyt 45-vuotiaan kaunottaren iloisesta kuvasta on tehty roisi meemi, jonka tähti itsekin huomasi sosiaalisessa mediassa. Derek Blasbergin ottamassa kuvassa Gwyneth Paltrow hymyilee iloisesti martini-drinkki edessään. Meemissä kuvaan on lisätty kuitenkin melko rohkea kuvateksti.

Meemissä kuvan ylänurkkaan on kirjoitettu: ”Minä Happy Hour -aikaan, kun teeskentelen kuuntelevani ystävieni juttuja, mutta oikeasti ajattelen vain penistä”. Paltrow oli itse huomannut kuvan, jonka kommenttikenttään hän kävikin heti kirjoittamassa sarkastisesti: ”Ja se on totuus”.

Gulp, gulp, goop🍸👩🏼 @gwynethpaltrow

A post shared by Derek Blasberg (@derekblasberg) on

They don’t call it a cocktail for nothin @connorkrill @vtammm

A post shared by Tucker Bellingrath (@gaybestfriend) on