Katie Pricen kauneustiimi erosi – tähti jätti palkat maksamatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Povipommina, kirjailijana ja räikeänä mediapersoonana tunnettu Katie Price on aina ollut epäonninen rakkauselämänsä suhteen. Naisen kolmas aviomies osoittautui kaikista katalimmaksi, sillä hän petti naista Katien parhaan kaverin ja jopa lastenhoitajan kanssa, minkä lisäksi hän on ajanut naisen taloudellisen tilanteen entistä huonommaksi.

Kolmannen avioeronsa jälkeen 41-vuotias Katie Price on ollut todellisissa rahavaikeuksissa. Tämä on heijastunut nyt myös naisen glamouriin elämäntyyliin, jonka kaunotar on silti yrittänyt kaikesta huolimatta pitää ennallaan.

Daily Mail -sivuston mukaan naisen kampaajat ja meikkaajat ovat nyt kieltäytyneet enää jatkossa työskentelemästä Katie Pricen kanssa.

Syy tähän on se, että nainen on edelleen tilannut kauneusalan luotetuilta ammattilaisilta palveluita oman tyylinsä ylläpitämiseksi, mutta ei ole kuitenkaan enää maksanut heidän palkkioitaan.