Suomeen saapuva jenkkiräppäri pidätetty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suureen suosioon noussut yhdysvaltalaisräppäri Lil Pump, oikealta nimeltään Gazzy Garcia, saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen joulukuussa. Gucci Gang -hitistä tunnettu Lil Pump esiintyy Helsingin Jäähallissa sunnuntaina 9. joulukuuta.

Nyt mies on kuitenkin tuoreimpien tietojen mukaan pidätetty. Poliisi otti hänet kiinni Miamissa, kun hänet pysäytettiin ajamassa mustalla Rolls Roycella ilman voimassa olevaa ajokorttia. Hän pääsi nopeasti pois putkasta ja tulee saamaan rikkeestään sakot.

18-vuotiaan Lil Pumpin rap-ura alkoi SoundCloudiin ladattujen kappaleidensa saamasta suosiosta. Hänen debyyttisinglensä Lil Pump julkaistiin vuonna 2016. Hänen nimikkoalbuminsa Lil Pump julkaistiin viime vuoden lokakuussa, ja sillä vierailevat esimerkiksi Smokepurpp, Lil Yachty, Chief Keef, Gucci Mane, 2 Chainz sekä Rick Ross. Albumilta löytyy myös läpimurtokappale Gucci Gang, joka nousi Billboard Hot 100 -listan kärkeen.