Rita Ora ilman paitaa – viettelee seksikkäissä kuvissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora on julkaissut kuluneen vuoden aikana paljon uutta musiikkia, jonka myötä hän on myös keikkaillut ahkerasti ympäri maailmaa ja treenannut kuntosalilla uusia konserttejaan varten. Nyt kaunotar julkaisi itsestään näyttäviä kuvia, joissa nainen nähdään ilman paitaa.

Rita Ora julkaisi hänen Instagram-kanavallaan 13,8 miljoonan seuraajansa iloksi kolme tyylikästä mustavalkoista kuvaa, joissa hän poseeraa kameralle ilman paitaa. Nainen esittelee paljasta selkäänsä ja sivuprofiiliaan peittäen omat rintansa vain kämmeniensä alle.

Rita Ora on viime aikoina treenannut ahkerasti kuntosalilla ja pitänyt omasta hyvinvoinnistaan huolta, mikä näkyykin selvästi myös ulos päin. Nainen poseeraa nykyään hyvin itsevarmasti kameralle niukoissakin asuissa eikä häpeile paljaan pinnan esittelemistä.

Chat to mi back…. wait what? 💭

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on