Kimi Räikkönen historiallisesti paalulle! Minttu puhkesi kyyneliin

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Kimi Räikkönen teki tänään historiaa nousemalla ensimmäisen kerran Monzan osakilpailun paalupaikalle sitten vuoden 2006. Lisäksi hän teki maailmanennätyksen ajamalla kaikkien aikojen nopeimman Formula 1 -kierroksen keskinopeudella 263,587 km/h.

Varikolla miehensä suoritusta seurannut vaimo Minttu Räikkönen puhkesi kyyneliin, kun Kimin paalupaikka selvisi. Tilanne tallentui F1-organisaation verkossa julkaisemalle videolle.

Kimi kuittasi tiedon paalupaikastaan lyhyesti toteamalla tiimiradioon ”Kiitos”. Tiimiradiosta ei kuitenkaan selvinnyt millainen iloinen tunnemyrsky kypärän sisällä mahdollisesti oli käynnissä.

Kimin tallikaveri Sebastian Vettel otti Räikkösen paalupaikan raskaasti, ja syyttää siitä esimerkiksi hänen imussaan ajamista. Parhaillaan formula-aktiivit pohtivat kuumeisesti tuleeko Vettel menemään Räikkösen ohi tallimääräyksellä vai ei.