Kylie Jenner muodokkaana – mekko ei jätä arvailun varaa muodoista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner toimi aiemmin PUMA-merkin lähettiläänä, mutta on nyt sopimuksen päätyttyä hän on vaihtanut sopimuksensa Adidakseen. Nyt nainen esittelee uusissa kuvissaan miten sporttiset lenkkarit voidaan helposti yhdistää myös seksikkään mekon kanssa.

Kylie Jenner julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa naisella on jalassaan Adidaksen valkoiset lenkkarit. Nainen on yhdistänyt kengät tiukkaan mustaan olkaimettomaan mekkoon, joka näyttää todella korostavan tiimalasimallisen kaunottaren kurveja entisestään.

Kylie Jenner juhli juuri 21-vuotissyntymäpäiviään, joiden kunniaksi hän värjäsi hiuksensa jälleen platinanvaaleiksi. Uusissa kuvissa nainen on lisännyt hiustensa näyttävyyttä vielä entisestään pitkillä kiharretuilla hiustenpidennyksillä.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

which lip? wearing TWENTY ONE & BADDIE 💋 @kyliecosmetics

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on