Lapset voivat nukahtaa mihin tahansa – hulvaton video todistaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapsia voi olla välillä todella vaikeaa saada päiväunille mikäli pikkuiset eivät esimerkiksi kesken mukavien leikkien koe, että heitä väsyttää. YouTubeen lisätyn videon mukaan lapsia voi olla myös todella vaikea yrittää pitää hereillä silloin, kun he ovat nukahtamaisillaan.

Kyoot-kanava on julkaissut YouTubessa hellyttävän videon, jossa nähdään väsyneitä pikkulapsia. Pienet lapset pystyvät rättiväsyneinä todistetusti nukahtamaan mihin tahansa ja lähes minkälaiseen asentoon tahansa.

Huvittavalla videolla nähdään miten lapset ovat vaipuneet syvään uneen kesken leikkien ja jopa syömisen. Nukkuva pikkulapsi on niin hellyttävä näky, että vanhemmat ovat ilmeisesti mieluummin kuvanneet lapsiaan videolle kuin yrittäneet heitä hereille.