Viisivuotiaan tytön hiukset ihastuttavat – näistä moni voi olla kateellinen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan sosiaalisen median avulla nuoret mallit onnistuvat saamaan itselleen nopeasti jalansijaa onnistuessaan herättämään kiinnostusta ulkonäöllään omien kuviensa kautta. Nyt nuoresta Mia Aflalosta povataan tulevaa maailmankuulua lapsimallia.

Viisivuotias Mia Aflalo on herättänyt mielenkiintoa kuvillaan, joissa nähdään, että tytöllä on kauniiden kasvonpiirteiden lisäksi mielettömän pitkät, paksut ja kiiltävät hiukset. Tyttö on onnistunut saamaan jo 12 ensimmäisen Instagram-kuvansa avulla itselleen lähes 55.000 seuraajaa.

Tel Avivissa asuvan tytön tunnettuutta on auttanut myös israelilainen parturikampaaja Sagi Dahari, joka on stailannut tytön hiuksia ja jakanut hänestä kuvia. Sagi Daharin kuvia, joissa Mia Aflalo esiintyy, on julkaistu Daily Mail -sivuston mukaan jo jopa Britannian Vogue-lehdessäkin.

Ballerina🎀 @sagidahary @avishaghadad_makeup 💗

A post shared by Mia Aflalo Shunem (@miaaflalo) on

@miaaflalo ♥️ Hair: @sagidahary

A post shared by SAGI DAHARY – HAIR (@sagidahary) on