Bonon ääni petti – U2-yhtyeen konsertti keskeytettiin Berliinissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin lukeutuva rockyhtye U2 joutui eilen odottamattomiin ongelmiin, kun yhtyeen keulahahmo Bonon ääni petti kesken konsertin Berliinissä. Mercedes-Benz Arenalla esiintyneen yhtyeen keulahahmo valitteli jo heti keikan ensimmäisissä välispiikeissä ääniongelmiaan.

Lopulta Bono esitti surkeasti menneen Beautiful Day -kappaleen jälkeen pahoittelut yleisölle ja poistui lavalta. Yleisö jäi vielä odottamaan halliin seuraavaa käännettä, kunnes yleisölle vahvistettiin ikävä uutinen keikan lopettamisesta Bonon ääniongelmien vuoksi.

Mikäli vakavia ääniongelmia ei saada nopeasti korjattua, joutuu U2 ilmoittamaan pikaisesti kiertueensa seuraavien konserttien peruuntumisesta. Yhtyeen on määrä esiintyä seuraavan kerran Kölnissä 4. syyskuuta. Sieltä kiertueen on määrä jatkaa Pariisiin 8. syyskuuta.