Frasier-tähdellä tatuointi jalkovälissä – tämäkö estää pettämisen?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Frasier-tähti Kelsey Grammer tapasi nykyisen vaimonsa Kayte Walshin naisen työskennellessä vielä lentoemäntänä. Näyttelijä oli tuolloin naimisissa pitkäaikaisen kumppaninsa ja Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjassa esiintyneen Camille Grammerin kanssa.

Camille ja Kelsey Grammer olivat naimisissa 14 vuoden ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2011 Kelseyn tavattua nykyisen vaimonsa, Kayte Walshin. Neljättä kertaa naimisissa oleva Kelsey Grammer on päättänyt olla uskollinen. Mies on turvautunut äärimmäiseen keinoon nykyiseen vaimoon sitoutuakseen.

Kelsey Grammer paljasti Conan O’Brienin ohjelmassa vieraillessaan, että hän on tatuoinut vaimonsa nimen genitaalialueelle. Idea oli ollut vaimon. Jos Kelsey Grammer ei itse pystyisi pitämään housujaan jalassa vieraassa seurassa, voisi ainakin seuralainen huomata miehen olevan toisen naisen omaisuutta.