Jennifer Lawrencen alastonkuvat hakkeroineelle vankilatuomio – uhreja löytyi 240

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

2014 vuonna neljä miestä pidätettiin ja heitä syytettiin useiden julkkiskaunottarien alastonkuvien hakkeroimisesta ja levittämisestä. Nyt yksi näistä miehistä, George Garofano, on saanut lopullisen tuomionsa.

26-vuotias George Garofano on tuomittu Daily Mail -sivuston mukaan kahdeksan kuukauden ehdottomalla vankeustuomiolla.

Tämän jälkeen mies tulee olemaan vielä kolme vuotta valvonnan alla ehdollisessa vankeudessa ja joutuu suorittamaan 60 tuntia yhdyskuntapalvelua.

George Garofano on kolmen muun miehen lisäksi vastuussa muun muassa Jennifer Lawrencen, Kirsten Dunstin, Kate Uptonin ja monien muiden tähtien alastonkuvien hakkeroimisesta ja luvattomasta levittämisestä. Garofanon uhreja oli lopulta yhteensä noin 240, joista vain pieni osa oli julkkiskaunottaria. Tähtien lisäksi uhrien joukossa oli miehen vanhoja luokkakavereita ja satunnaisia internetin käyttäjiä.