Kanye West aikoo Yhdysvaltojen presidenttiehdokkaaksi 2024

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin räppäreihin lukeutuva Kanye West tienannut urallaan tähtitieteellisiä summia rahaa, sillä taannoin hänen kerrottiin olevan pian miljardööri. West saa kiittää jättiomaisuudesta vaimoaan Kim Kardashiania sekä huippusuosittua Yeezy-vaatemerkkiään.

Nyt Kanye West on ilmoittanut aikovansa Yhdysvaltojen presidenttiehdokkaaksi vuoden 2024 vaaleissa. Lehtitietojen mukaan hän on hankkeessa mukana vakavasti, ja aikoo myös onnistua siinä. Ensimmäisen kerran West väläytti mahdollista presidenttiehdokkuuttaan jo kolme vuotta sitten vuonna 2015.

– Jos päätän tehdä sen, se tulee tehdyksi. En lähde vain yrittämään. Kyllä, se voi tapahtua 100 prosentin todennäköisyydellä, Kanye West paljasti Power 92 Chicago -radioaseman haastattelussa.