Tällaisia opiskelijat ovat – tunnistatko tästä itsesi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni nuori aikuinen aloittaa joka syksy opiskelunsa intoa puhkuen. Moni lupaa olla uuden lukukauden alkaessa parempi opiskelija, tehdä ahkerammin kotiläksynsä ja keskittyä tarkkaavaisemmin oppitunteihin. Usein nämä lupaukset kuitenkin unohtuvat vähitellen syyslukukauden edetessä.

Nyt Kevin Parry esittelee huvittavalla videollaan 50 erilaista opiskelijatyyppiä. Videolla nähdään muun muassa tunnollinen opiskelija, opettajan lellikki, viittaaja, torkkuja ja opiskelija, joka on aina joka tunnilta myöhässä. Moni voi tunnistaa useammasta opiskelijatyypistä oman itsensä.

Kevin Parry on tullut monille tunnetuksi viraaliksi levinneillä videoilla, joista viimeisimmässä Parry esitteli 75 erilaista kuskia liikenteessä ja erilaisia tapoja herätä. Kevin Parry on työskennellyt aiemmin myös animaattorina muun muassa Kubo ja samuraiseikkailu -elokuvassa ja Boksitrollit-elokuvassa.