Ensi kesän seksikäs trendi? Lappuhaalarit ilman rintaliivejä tekevät tuloaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet muoti-ilmiöt kiertävät vuosikymmenen tai kahden kehää, ja muutama päivä sitten kerroimme miten esimerkiksi 1990-luvun farkkumuoti on tekemässä parhaillaan kovasti tuloaan. Lahkeet levenevät ja jopa aavistuksen trumpettia on jo ollut havaittavissa.

1990-luvulla oli jonkin aikaa muodissa myös lappuhaalarit, jotka tekevät nyt jälleen tuloaan. Eilen mallikaunotar Iana Godnia kuvattiin New Yorkissa Victoria’s Secretin casting-tilaisuudessa asussa, jollainen voisi hyvinkin olla ensi kesän seksikästä muotia myös Suomessa.

Iana Godnia oli nimittäin päättänyt jättää sekä paidan että rintaliivit pois lappuhaalareiden alta, joten ylävartaloa peitti vain hyvin niukka lappuhaalarien yläosa. Aika näyttää muodostuuko tästä maailmalla suosikki.

Splash
Splash
Splash