Kuumin supermalli bikineissä – nainen kuin miesten päiväunista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bella Hadid on nopeasti noussut yhdeksi mallimaailman tunnetuimmista kasvoista yhdessä isosiskonsa Gigin kanssa. 21-vuotias kaunotar on upea näky sekä muotilehtien palstoilla että näytöslavoilla, mutta siitä huolimatta Hadidkin on kertonut aiemmin kärsivänsä masennuksesta itsetunto-ongelmien vuoksi.

Viime kuukausina julkkisjuhlista hieman hiljaiseloa pitänyt Bella Hadid on kuitenkin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jossa hän on esitellyt tasaisin väliajoin upeaa mallivartaloaan.

Bella Hadid oli keväällä ja kesällä runsaasti uutisotsikoissa rakkauselämänsä vuoksi. Naisen huhuttiin palanneen yhteen suositun RnB-tähden The Weekndin kanssa. Entiset sydänkäpyset nähtiin kesällä muun muassa ravintolaillallisilla yhdessä.

🖤

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

🖤🖤🖤

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Saw your face and got inspired

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Me n Miss Stevie @stevie_dance

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

🌪

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on