Erikoinen ennätys: Mies rikkoi 46 puista vessanpöntön kantta – otsallaan!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset tehtailevat maailmanennätyksiä lukuisilla tavoilla. Yksi erikoisimmista ennätyksistä lienee Yhdysvaltojen Indianassa asuvalla Kevin Shelleyllä. Mies on nimittäin rikkonut vessanpöntön kansia lyömällä ne päähänsä.

Kevin Shelley on harrastanut taistelulajeja 70-luvulta asti, kun hänen isänsä toi rakennusmateriaalia harjoittelun tueksi kotiin. Nyt mies hallitsee maailmanennätystä, sillä hän rikkoi vuonna 2007 saksalaisessa televisio-ohjelmassa yhteensä 46 puista vessanpöntön kantta yhden minuutin aikana. Hän iski ne halki päällään.

Miehen otsaan on kasvanut pieni kohouma päällä suoritettujen tuhoamisharjoitusten takia. Lisäksi hänen päästään valuu verta esiintymisten jälkeen. Miehen mukaan pääiskut eivät ole vaikuttaneet hänen hyvinvointiinsa tai aivojen toimintaan.