Miesten napapaidoista jättihitti – pukisitko tällaisen?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ysärin napapaitamuoti on tehnyt paluun. Nyt myös miehillä on lupa paljastaa vatsanseutunsa ihoa, mikäli uskomme Asos-vaatekaupan tuotevalikoimaa. Myynnissä on nimittäin miesten niukkahelmainen vaatekappale.

Miesten napapaita on oikeastaan liivi tai rintalihasten alapuolelta pätkäisty toppi. Kymmenen puntaa maksava vaatekappale on aiheuttanut huvitusta netissä. Ihmiset ovat ryhtyneet luomaan paidasta omanlaisiaan versioita huumorimielellä.

Valitettavasti miesten napapaidat on myyty jo loppuun. Jokainen voi kuitenkin tehdä samanlaisen helposti itse. Leikkaa saksilla valkoisen hihattoman paidan alaosa pois tai käännä paidan helma kaula-aukosta sisään, niin edustat huippumuotia ilman Asos-kaupan tuotettakin.