Kanye West tunnusti: ”En ole syönyt määrättyjä mielialalääkkeitä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West kärsii mielenterveysongelmista. Miehen maanisia vaiheita saadaan usein seurata otsikoista, kun räppäri käyttäytyy eri tilanteissa kiusallisen oudosti. Nyt hän tunnustaa, että ei ole syönyt mielialalääkkeitä viiteen kuukauteen.

– Minulla on todettu kaksisuuntainen mielialahäiriö, enkä ole ottanut minulle määrättyjä lääkkeitä viiteen kuukauteen ja keskustelen tässä silti todella rauhallisesti. Nukun hyvin. En juo alkoholia paljoakaan. Juon paljon vettä ja noudatan terveellistä ruokavaliota. Työstän mieltäni sekä rakastan keskustella ja olla minua rakastavien ihmisten kanssa, 41-vuotias Kanye West jutteli Power 92 -radio-ohjelmassa.

Kim Kardashianin aviomies ja kolmen lapsen isä Kanye West on aiheuttanut säännöllisesti kohua sanomisillaan. Kim Kardashianin on kerrottu suunnittelevan eroa, kunhan saa pariskunnan talousasiat selvitettyä. Kanye West on puolestaan kertonut pyrkivänsä presidentiksi seuraavissa Yhdysvaltain vaaleissa vuodelle 2024.