Kim Kardashian sädehtii – upea uusi tyyli

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian seurasi onnistuneesti hänen pikkusiskonsa Kylie Jennerin jalanjälkiä perustaessaan oman kosmetiikka-alan yrityksen KKW Beautyn. Nyt nainen on laajentanut tuotesarjaansa uusilla Ultralight Beam -glittereillä ja huulikiilloilla, mistä fanit ovat innoissaan.

Ultralight Beam -sarja lanseerattiin jo aiemmin, ja se sisälsi erilaisia hohtavia irtoglittereitä ja kimaltelevia huulikiiltoja. Nyt sarjaan on tehty lisäyksiä uusilla entistäkin säihkyvämmillä tuotteilla, joita on nyt saatavilla kolmessa uudessa sävyssä.

37-vuotias tähti poseeraa itse uusien tuotteidensa mainoskuvissa. Naisella on kuvissa upea tyyli, ja etenkin hurjan pitkät letitetyt hiusten pidennykset ovat herättäneet ihastusta. Kim Kardashianin meikistä on tehty kuvia varten todella sädehtivä ja nainen näyttääkin uudessa kimaltelevassa tyylissään lähes tunnistamattomalta.