Lihaskimppu viherpeukalona sekoittaa naiset videoillaan – esittelyssä upeat kasvit ja lihakset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viherpeukalo Jan Robin niittää suosiota sosiaalisessa mediassa. Mies esittelee kuvissa kasvattamiaan vehkoja – sekä lihaksia. Naiset ihailevat häpeilemättä miehen vihrekasvikokoelmaa ja ulkonäköä.

Milleniaalit ovat innostuneet pienviljelystä ja kotipuutarhojen ylläpitämisestä. Jan Robin -niminen mies esittelee omia vihrekasvatustaitojaan Instagramissa, eikä hänen suosiotaan vähennä naisten silmiä miellyttävä ulkonäkö. Mies on nimennyt asuntonsa kotiviidakoksi.

Kasvien kanssa puuhasteleminen voi olla rentouttavaa ja terapeuttista. Huonekasvit saa kukoistamaan oikeanlaisella hoidolla ja asiaan paneutumalla. Robinia kannattaa seurata, mikäli haluaa asiantuntevia vinkkejä kasvatukseen.