Kourtney Kardashianin sinkkuelämä loppui lyhyeen – palasi yhteen exänsä kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kourtney Kardashian jätti nuoren poikaystävänsä Younes Bendjiman noin kuukausi sitten luvattuaan miehelle juuri ennen suhteen päättymistä perheenlisäystä. Kumpikin on viettänyt villiä sinkkuelämää erillään koko kesän ajan, mutta nyt pariskunta on lähipiirin mukaan uudelleen yhdessä.

39-vuotias Kourtney Kardashian ja 26-vuotias Younes Bendjima ehtivät seurustelemaan lähes kaksi vuotta ennen kuin he päättivät kesän alussa erota. Ero johtui Women’s Health -sivuston mukaan erimielisyyksistä ja väärinkäsityksistä, jotka pariskunta on kuitenkin nyt onnistunut yhdessä selvittämään.

Ystävien mukaan pariskunta on selvittänyt riitansa ja päättänyt antaa suhteelleen toisen mahdollisuuden. Kardashianin perheen on aiemmin kerrottu olevan tyytyväisiä erosta, koska mies ei heidän mukaansa sopinut perheeseen. Lähipiiri on kuitenkin luonnehtinut Younesia mukavaksi ja todella suloiseksi poikaystäväksi.

#mycalvins #ad @calvinklein

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on