Elokuvalegenda Burt Reynolds on kuollut 82-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin elokuvatähtiin vuosikymmenten ajan lukeutunut näyttelijä Burt Reynolds on kuollut. Hän menehtyi tänään torstaina sydänkohtaukseen sairaalassa Floridassa. Reynolds oli kuollessaan 82-vuotias.

Burt Reynolds kuvattuna maaliskuussa New Yorkissa. Kuva: Splash

TMZ-verkkolehden mukaan Burt Reynolds kiidätettiin sairaalaan Floridassa, kun hän oli saanut sydänkohtauksen. Perhe oli supertähden vierellä sairaalassa, kun hän menehtyi sydänkohtauksen jälkitilaan. Reynolds oli kärsinyt sydänongelmista useiden vuosien ajan, ja hänelle tehtiin sydänleikkaus vuonna 2010.

Burt Reynolds nousi supertähdeksi vuonna 1972, kun hän tähditti jättisuosioon noussutta Syvä joki -elokuvaa. Sittemmin hänet nähtiin myös esimerkiksi elokuvissa Luunmurskaajat ja Konna ja Koukku.

Burt Reynolds elokuvassa Kanuunankuularalli – The Cannonball Run

1980-luvun alussa Reynolds tähditti kulttisuosioon noussutta The Cannonball Run -elokuvaa, jonka suomenkielinen nimi on Kanuunankuularalli.

The Cannonball Run perustui samannimiseen tosielämän tempaukseen, jossa ajetaan Yhdysvaltojen rannikolta toiselle mahdollisimman nopeasti. Stara oli ainoana mediana mukana, kun Cannonball Run teki taannoin paluun Yhdysvaltojen maanteille 30 vuoden tauon jälkeen. Katso videoraportit tästä.