Demi Lovaton huumediileri väittää – seksiä ennen huumeiden yliannostusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Demi Lovaton huumediilerinä toiminut Brandon Johnson on paljastanut, että nainen tiesi hänen kertomansa mukaan ottaneensa vaarallisia pillereitä ennen yliannostustaan. Miehen mukaan he ovat olleet romanttisessa suhteessa, eikä Johnson olisi halunnut satuttaa Demiä.

TMZ kertoo, että Demi Lovaton huumediilerinä toiminut Brandon Johnson olisi nauttinut samoja huumausaineita yhdessä artistin kanssa ennenkin. Lisäksi he olivat harrastaneet seksiä.

Demin lähipiiristä on kuitenkin väitetty Johnsonin puheita valheeksi, vaikkakin mies on nähty usein Demin seurassa. Mies oli toimittanut fentanyliinilla päällystettyjä oksikodonipillereitä laulajalle aamuneljän aikaan naisen tekstattua hänelle heinäkuun lopulla.

Mies kertoo naisen nukahtaneen aamulla 7-8 aikaan, jolloin diileri poistui artistin asunnosta. Hän kertoo naisen olleen kunnossa ja nukkuneen normaalisti. Demi Lovato löydettiin elottomana makuuhuoneestaan kello 11:30. Hän oli kokea saman kohtalon kuin Prince, Michael Jackson, Tom Petty ja Lil Peep, jotka kuolivat fentanyliinin yliannostukseen.

View this post on Instagram

🤷🏻‍♀️

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on