Klassikkolimonadi tekee paluun! Hartwall tuo kauppoihin takavuosien suosikin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet suomalaiset muistavat miten esimerkiksi mummolassa tai mökkireissuilla tuli nautittua usein Hartwall Jaffa Italia -virvoitusjuomaa. Nyt punainen veriappelsiinijuoma on tekemässä odotetun paluun kauppoihin 1,5 litran muovipulloissa.

– Hartwall Jaffa Italia palaa valikoimiin yleisön toiveesta. Olemme saaneet valtavasti yhteydenottoja, joissa on pyydetty klassikkolimonadia takaisin kauppojen hyllyille, Hartwall Jaffan tuotepäällikkö Mira Kujanpää kertoo.

– Raikkaalta veriappelsiinilta maistuva Jaffa Italia on monelle rakas makumuisto vuosien takaa, ja on mahtavaa saada se takaisin valikoimaan.

Rakastettu juoma tunnettiin aiemmin nimellä Aurinko Italia ja viimeksi se oli markkinoilla 90-luvulla. Hartwall Jaffa Italia on raikas ja kupliva virvoitusjuoma, jonka maussa yhdistyvät veriappelsiinien makea hedelmäisyys ja sitruksinen hapokkuus. Juoman luonnollinen maku tulee aidosta hedelmämehusta.