Lily Allen paljasti: Näki James Bluntin harrastamassa seksiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen poptähti Lily Allen nousi kansainväliseen supertähteyteen It’s Not Me, It’s You -albumin julkaistuaan. Albumilta suurimmaksi hitiksi nousi etenkin Fuck You -niminen kappale, joka kuvaakin naisen suorapuheista tyyliä erinomaisesti.

Nyt 33-vuotias laulaja ja perheenäiti on päättänyt tehdä rohkea paljastuksen hänen laulajakollegastaan James Bluntista.

Lily Allen on Daily Mail -sivuston mukaan kertonut haastattelussaan miten hän on nähnyt James Bluntin harrastamassa seksiä.

Lily Allen kertoi, että hän pääsi todistamaan James Bluntin lemmenleikit yöpyessään Los Angelesin pahamaineisessa Chateau Marmont -hotellissa.

James Blunt oli harrastanut tuntemattoman naisen kanssa seksiä Lily Allenin hotellihuoneen eteisaulassa naisen astuessa huoneeseensa sisälle. Allenin mukaan seksin harrastamisessa ei ole mitään pahaa, mutta se olisi voinut tapahtua jossakin muualla kuin hänen huoneensa eteisessä.