Rosie Huntington-Whiteley huippuseksikäs mustissaan – estoton yläosa vangitsi katseet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen huippumalli Rosie Huntington-Whiteley on tullut tunnetuksi esimerkiksi Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien riveissä työskentelemisestä. Vaalea mallikaunotar on myös näytellyt ja ollut mukana muun muassa vuonna 2015 ensi-iltansa saaneessa Mad Max: Fury Road -elokuvassa.

Nyt 31-vuotias kaunotar nähtiin Lontoossa GQ Men of the Year Awards -tapahtumassa, jossa nainen hehkui upea musta iltapuku yllään. Iltapuku korosti mallin solakkaa vartaloa ja peitti ylävartalon vain muutamien kapeiden kangaskaistaleilla tehtyjen yksityiskohtien avulla.

Jason Stathamin kanssa jo kahdeksan vuoden ajan seurustellut Rosie Huntington-Whiteley sai viime vuonna 24. kesäkuuta esikoisensa. Poika sai nimekseen Jack Oscar Statham, ja perhe tuntuu hehkuvan ihanaa onnea ja vauvantuoksuista arkea tällä hetkellä. Nainen antoi vartalonsa palautua raskaudesta ajan kanssa, mutta on nyt vähitellen palannut myös töidensä pariin mallina.

Splash News
Splash News
Splash News