Uimaranta suljettiin kiimaisen delfiinin vuoksi – yritti seksiä uimareiden kanssa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Uimarantoja joudutaan toisinaan sulkemaan nälkäisten haiden vuoksi, mutta Ranskassa uintikiellon on aiheuttanut hieman toisenlainen eläin. Paikallisia uimareita piinaa kiimainen delfiini.

Bretagnessa sijaitsevan Landevennecin kunnanjohtaja Roger Lars asetti uinti- ja sukelluskiellon paikalliselle rannalle. Syynä on Telegraph-lehden mukaan Zafar-nimen saanut delfiini, joka ahdistelee uimareita nylkyttämällä itseään heitä vasten. Myöskään veneet eivät ole säästyneet eläimen kiimalta.

– Monet uimarit ovat erittäin peloissaan. Zafar jopa nosti erään naisuimarin viime torstaina ylös nokallaan, Lars kuvaili.

Delfiinit lukeutuvat niihin harvalukuisiin eläinlajeihin, jotka harrastavat seksiä myös puhtaan nautinnon vuoksi pelkkien suvunjatkamistarkoitusten lisäksi. Niiden tiedetään toisinaan käyttäytyvän seksuaalisesti myös muita lajeja, kuten ihmisiä kohtaan.