Abbey Clancyn läpinäkyvä asu ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen alusvaatemalli Abigail ”Abbey” Clancy tuli aikoinaan tunnetuksi vuoden 2006 Britannian Huippumalli Haussa -ohjelmasta, jossa nainen sijoittui toiseksi. Viime aikoina 32-vuotias kaunotar on keskittynyt lähinnä mallin uraansa ja perhe-elämäänsä kolmen lapsen äitinä.

Nyt Abbey Clancy nähtiin Lontoossa kun nainen osallistui GQ Men of the Year 2018 Awards -tapahtumaan. Clancy asteli punaiselle matolle näyttävä läpikuultava asu yllään eikä jättänyt juuri mitään muiden mielikuvituksen varaan.

Abbey Clancylla on kolme lasta, joista nuorin Johnny Crouch -nimen saanut poika syntyi tammikuun 3. päivä. Näyttävällä asuvalinnallaan mallikaunotar osoitti, että on jälleen työkunnossa ja palautunut kolmannesta raskaudestaankin ennätysvauhtia aiempiin mittoihinsa.

Splash News
Splash News
Splash News