Huawei julkaisi uutuuspuhelimen – Nova 3 sisältää neljä kameraa

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Huawei on asettanut jälleen uuden vertailutason ylemmän keskihinnan älypuhelimiin julkaisemalla Huawei Nova 3 -älypuhelimen Suomessa. Tekoälyllä tuettu neljä kameran järjestelmä vastaa vaativimmankin valokuvaajan toiveisiin.

Laitteen etupuolella on teräväpiirtoinen 24 MP:n kamera f/2.0-aukolla ja 2 MP:n kamera f/2.4-aukolla. Takana sijaitsevat lippulaivatason 24 MP:n mustavalkosensori f/1.8-aukolla ja 16 MP:n värisensori f/1.8-aukolla.

Huawei Nova 3 käyttää kuvien kohteiden tunnistamisessa Huawein tekoälyä, joka on käytössä myös esimerkiksi Huawei P20 Prossa. Kohteiden tunnistamisen lisäksi tekoäly parantaa kasvojen valaistusta. Videokameran Movie Portrait Modessa kasvot ovat tarkat, mutta tausta sumennetaan tyylikkäästi. Lisäksi videokamera kuvaa nyt videoita peräti 480 fps hidastuksella.