Mitkä kurvit! Suomalainen kohukaunotar kuin bikiniseireeni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen mallikaunotar Jessica Edström valittiin vuonna 2013 äänivyöryllä GTI-tytöksi. Lisäksi hän on sijoittunut toiseksi Seiskan tähtityttö -kilpailussa. Ensikerran vaaleaverikkö päätyi paparazzikuviin Miamiassa jo vuosia sitten ollessaan rannalla julkkisystävänsä Claudia Romanin kanssa.

Jessica nähdään usein poseeraamassa sosiaalisessa mediassa bikineissä ja rohkeissa asuissa, ja nyt hän poseeraa vaaleanpunaisissa bikineissä Meksikossa. Uima-altaalla näyttävää vartaloaan esittelevä kohukaunotar ikuistettiin lomallaan muutama kuukausi sitten.

Jessica Edström on työskennellyt baarimikkona ja hän kirjoittaa omaa suomenruotsalaisen blondin blogiaan verkossa. Näyttävä kaunotar on työskennellyt lisäksi sirkusammattilaisena Australiassa. Kaunotar suurensi muutama vuosi sitten kuppikokoaan A-kupista DD-kuppiin.