Kuumimmat viraalivideo koosteena – nyt ei vauhtia puutu!

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTuben ansiosta ihmiset voivat kuluttaa aikaansa ja saada viihdykettä kesken stressaavan työviikkonsa videoista, joissa nähdään hauskoja ihmisille sattuneita tapahtumia. Toisinaan viraalihitit syntyvät eläinten tekemistä kommelluksista, mutta usein videon päätähtinä loistavat myös aikuiset.

JukinVideo-kanava on julkaissut nyt huvittavan YouTube-videon, johon on koostettu kaikki hauskimmat viraalihiteiksi levinneet videot elokuun lopulta. Koosteessa nähdään huvittavimmat hetket, jotka on onnistuttu taltioimaan videolle ja jakamaan muiden kanssa elokuun viimeisen viikon aikana sosiaalisessa mediassa.

Videolla nähdään sekä aikuisia, lapsia että eläimiä, joiden käytös on huvittanut kuvaajia. Videolle tallentuneiden hetkien joukossa nähdään koomisia tilanteita, uskomattomia hetkiä ja tilannekomiikkaa, joka on onnistunut naurattamaan videon nähneitä katsojia myös jälkikäteen.