Kylie Jenner teki sopimuksen Adidaksen kanssa – toimii nyt merkin lähettiläänä

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet tunnetut artistit ovat solmineet suuria yhteistyösopimuksia eri muotitalojen ja urheiluvaatemerkkien kanssa. Realitytähti Kylie Jenner toimi aiemmin PUMA-merkin lähettiläänä, mutta on nyt sopimuksen päätyttyä vaihtanut heti toiseen urheiluvaatemerkkiin.

Kylie Jenner ilmoitti sosiaalisessa mediassaan, että hän on nyt virallisesti osa Adidas-perhettä ja toimii tästä eteen päin Adidaksen lähettiläänä. Kylie Jenner seuraa omalla sopimuksellaan Kanye Westin ja isosiskonsa Kendall Jennerin jalanjälkiä, koska he ovat myös tehneet jo pidemmän aikaa yhteistyötä Adidaksen kanssa.

Kylie Jenner on näyttävä uusi kasvo Adidakselle, joka saa varmasti paljon uusia nuorempia asiakkaita Kylien uskollisista seuraajista.

21-vuotias Kylie Jenner pukeutuu usein urheiluvaatteisiin ja urheiluvaatemerkkien valmistamiin rentoihin vapaa-ajan asuihin, mutta on kuitenkin myöntänyt, että ei juurikaan pidä liikunnasta.