Lapset kiinnostuvat aikuisten töistä – hauskimmat leikit videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset oppivat päivittäin uusia asioita seuraamalla heidän ympärillään olevia ihmisiä. Pikkulapset kiinnostuvat yleensä hyvin nopeasti omien vanhempien ja sisarusten toimista ja haluavat myös itse tehdä askareita, jotka kuuluvat hieman heidän ikäistään vanhemmille ihmisille.

Pikkulapset kiinnostuvat usein vanhempien töistä ja muistakin näkemistään ammateista. Nopeasti ammatit ja niiden harjoittaminen näkyvät myös lasten suosikkileikeissä, kun perheen pienimmät haluavat leikkiä opettajaa, kokkia tai kauppiasta.

Nyt Kyoot-kanava on julkaissut ihastuttavan YouTube-videon, jossa nähdään miten perheen pienimmät leikkivät olevansa töissä. Vanhemmat ovat suloisesti lasten leikeissä mukana ja kehuvat pikkuisia hyvin tehdystä työstä.