Muuttomiehet erikoispuuhissa – liikennevalo oli talon tiellä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muuttaminen on raskasta puuhaa, minkä vuoksi monet hankkivatkin avukseen ystävänsä tai panostavat siihen erikoistuneeseen muuttofirmaan. Toisinaan muuttomiesten ammattitaito on kuitenkin hyvä selvittää ennen palvelun tilaamista. Tällä kertaa muutettavana oli pelkän irtaimiston sijaan kokonainen talo.

Russellvillessä Arkansasissa ihmiset saivat nähdä liikenteessä melko erikoisen näyn, kun muuttofirma ajoi tiellä kokonainen omakotitalo kuormanaan. Omakotitalo ei mahtunut liikennevalojen alta, minkä vuoksi näppärä muuttomies oli kiivennyt omakotitalon katolle.

YouTube-videolla nähdään miten mies nostaa liikennevaloa ylös päin, että talo mahtuu kulkemaan sen alta. Toisinaan liikenteessä saa todistaa melko erikoisiakin tilanteita, mutta tämä näky on varmasti siitä huolimatta päässyt yllättämään sivusta seuranneet ihmiset.